Β Ι Β Λ Ι Ο Δ Ε Ι Κ Τ Η Σ


Ο ΒΙΒΛΙΟΔΕΙΚΤΗΣ είναι μια νέα προσπάθεια για τη δημιουργία μιας όμορφης και ζεστής γωνιάς στο διαδίκτυο όπου θα αναδεικνύεται η αγάπη για το βιβλίο, την ανάγνωση και τη γραφή.

Ακριβώς όπως ένας σελιδοδείκτης μπαίνει ανάμεσα στις σελίδες ενός βιβλίου, ο ΒΙΒΛΙΟΔΕΙΚΤΗΣ, φιλοδοξεί να "χώνεται" στις πιο ξεχωριστές ειδήσεις από το χώρο του βιβλίου, στις σημαντικότερες νέες κυκλοφορίες, στα λογοτεχνικά περιοδικά και στο ηλεκτρονικό βιβλίο. Αγαπά την ελληνική λογοτεχνία, τους συγγραφείς και το έργο τους, τις ιδέες και τις ανησυχίες τους.

Ο ΒΙΒΛΙΟΔΕΙΚΤΗΣ αγαπά επίσης ιδιαίτερα τα ιστολόγια για το βιβλίο. Γι' αυτό αν έχετε blog και γράφετε για βιβλία, να ξέρετε ότι ο ΒΙΒΛΙΟΔΕΙΚΤΗΣ βολτάρει και παρακολουθεί...

Σας καλωσορίζουμε στη σελίδα μας, ελπίζουμε να τη βρείτε χρήσιμη, και σας ενθαρρύνουμε να μας βοηθάτε με τα σχόλια, τις παρατηρήσεις σας και τις προτάσεις σας.


Η ύλη της σελίδας θα ανανεώνεται με νέα άρθρα κάθε 15 μέρες. 

http://vivliodeiktis.blogspot.com/

2 σχόλια:

  1. Ειρήνη, σ' ευχαριστώ από καρδιάς για την αναδημοσίευση!! Ελπίζω να βρεις την προσπάθεια αυτή χρήσιμη :) Να 'σαι καλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εύχομαι οι δικές σας προσπάθειες να κάνουν κι άλλο κόσμο ν' αγαπήσει το βιβλίο!Για μένα οτιδήποτε το αφορά είναι χρήσιμο!
    Καλή επιτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή