Χαμόγελα στο ογκολογικό Ελπίδα SuperMoms Rock

Θα αρχίσω με το κείμενο που ανέρτησε η αγαπημένη φίλη και συγγραφέας
Μαρίνα Φραγκεσκίδου στο Facebook.

Ειλικρινά ψάχνω να βρω λέξεις να τις βάλω σε σειρά και να σχηματίσω την κατάλληλη πρόταση που να εκφράζει όλα όσα ένιωσα και νιώθω σήμερα... Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω. Στην Ελλάδα του 2014... Στην Ελλάδα της μιζέριας... Στην Ελλάδα της διαπλοκής και της γκρίνιας κατάφεραν μανούλες να ενωθούν και να αποδείξουν πως αμα μια μαμά βάλει στόχο κάτι απλά Γίνεται...!!Η ανθρωπιά του Έλληνα δεν πέθανε. Τουλάχιστον στον απλό μέσο Έλληνα.

Σήμερα χάρη σε όλους εσάς που μας στηρίξατε καταφέραμε ΟΛΟΙ μαζι να μοιράσουμε χαμόγελα σε πολλά παιδάκια... Ο Θεός να τα προσέχει και να ναι η ζωή τους απο δω και πέρα γεμάτη με ακόμα περισσότερα χαμόγελα. Κάθε μέρα να γίνονται πιο δυνατά και σύντομα όλα μα όλα να γυρίσουν σπίτι τους και στην καθημερινότητα τους. Καθένα απο αυτα δίνει το δικό του αγώνα... Ελπίζω σήμερα να κατάλαβαν οτι δίπλα τους δεν έχουν μόνο τους γονείς τους αλλά και πολλούς άλλους που τα θαυμάζουν και είναι πρόθυμοι να τα στηρίξουν σε οτι χρειαστούν... Σας αγαπάμε...


Το event στο facebook

Πραγματικά δόθηκε τόσο πολύ αγάπη,χαμόγελα γέμισαν τον χώρο κι η Ελπίδα  φώλιασε ακόμα περισσότερο στις ψυχούλες που δίνουν την καθημερινή τους μάχη για την ζωή!

Μάθαμε όμως και κάτι σημαντικό.
Γιατί να γίνουμε δότες μυελού των οστών.
Δεν μπορούμε να καταλάβουμε μέχρι να ενημερωθούμε...
Ενημερωθείτε κι εσείς...αξίζει γιατί σώζει ζωές...
Γίνε δότης μυελού των οστών

Οι φωτογραφίες είναι από το event που δημιουργήθηκε στο facebook.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου