Παρουσίαση του βιβλίου "Λευκά όνειρα" στο Πνευματικό κέντρο Γιάννης Ρίτσος στο Αιγάλεω


Και το πρώτο άλμπουμ είναι έτοιμο, φτιαγμένο από τα χεράκια της αγαπημένης φίλης, συγγραφέως, ποιήτριας, Margarita Arvaniti!!!
Θα υποδεχτεί και τις υπόλοιπες φωτογραφίες από τους φίλους που αποθανάτισαν τις υπέροχες στιγμές μας!
Ευχαριστώ μέσα απ' την καρδιά μου τις Εκδόσεις Πνοή, την Κάκια Ξύδη τον Dimitris Karanastasis για όλα. Αγάπησαν στήριξαν και στηρίζουν κι εμένα και τα "Λευκά Όνειρα" με την καρδιά τους!
Ευχαριστώ τον σύλλογος κρητών αιγάλεω που πάντα είναι δίπλα μου να διοργανώνει,να στηρίζει με τόσο μεγάλη αγάπη! Κλεισαρχάκης Ανδρέας έχεις όλη μου την εκτίμηση τόσο εσύ όσο και τα μέλη του συλλόγου!!!
Ευχαριστώ τον Δημος Αιγαλεω και τον δήμαρχο κ. Μπίρμπα Δημήτρη που μας παραχώρησε την υπέροχη αίθουσα στο Πνευματικό Κέντρο Αιγάλεω Γιάννης Ρίτσος και που μας τίμησε με την παρουσία του!
Ευχαριστώ πολύ την κυρία Παναγιώτα Μητσοπούλου, μέλος και εθελόντρια από τον Σύλλογο κακοποιημένων γυναικών και ανήλικων τέκνων Σύλλογος Βοήθεια Ελπίδα Ζωή, που μοιράστηκε μαζί μας τις δικές της στιγμές, τον δικό της αγώνα και συγκινούμαι γιατί όπως μας εξομολογήθηκε, πήρε δύναμη από τα Λευκά όνειρα να ξαναβρεί την "Γιώτα".Να σ' έχει ο Θεός γερή και δυνατή, να ξεπερνάς πάντα τους φόβους σου και μέσα σε όλα αυτά να βρίσκεις τη δύναμη να βοηθάς κι όσες γυναίκες έχουν την ανάγκη σου μέσα από τη δράση του Συλλόγου.
Ευχαριστώ πολύ την κυρία Χριστίνη Μπενιουδάκη γραμματέα του Συλλόγου Κρητών Αιγάλεω για τον συντονισμό και την αφήγηση αποσπασμάτων από το βιβλίο!
Ευχαριστώ την φιλόλογο και μέλος τους συλλόγου, Κωνσταντίνα Μανουσάκη για την βαθιά κι αληθινή ανάλυση που έκανε στο βιβλίο.Με συγκίνησες πραγματικά Κωνσταντίνα μου!!!
Ευχαριστώ πολύ τον κ. Στέφανος Αλεβίζος (Stefanos Alevizos), ψυχολόγο από το Το Χαμόγελο του Παιδιού - The Smile of the Child, ο οποίος μας μίλησε για τα δύσκολα περιστατικά που καλούνται να βοηθήσουν και πόσο μεγάλη σημασία έχει τελικά να είμαστε πάνω απ' όλα άνθρωποι και κοντά στους ανθρώπους. Να μην κλείνουμε μάτια και αφτιά αλλά να αγκαλιάζουμε το πρόβλημα των συνανθρώπων μας, δίνοντάς του ότι καλό έχουμε μέσα στην ψυχή μας. Στέφανε, η εκτίμησή μου στο πρόσωπό σου, είναι απεριόριστη και σ' ευχαριστώ που ανταποκρίνεσαι σε κάθε κάλεσμα δικό μου και του Συλλόγου. Με τιμάει και μου δίνει δύναμη η παρουσία και τα λόγια σου!
Από τους ανθρώπους που βοήθησαν να βγει όλο αυτό το καταπληκτικό αποτέλεσμα άφησα τελευταία την αγαπημένη φίλη και πιανίστρια Ελενη Μπελιμπασακη!Ο λόγος γιατί βοήθησε να εξαφανίσω φόβους και ντροπές και να πιάσω το μικρόφωνο. Ελένη μου, σ' ευχαριστώ για ΟΛΑ (ίσως πάω στο x-factor τελικά χαχαχα)
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους και τους ομότεχνους που με τιμήσατε με την παρουσία και τα ζεστά σας λόγια! Η αγκαλιά σας είναι πάντοτε απάνεμο λιμάνι στη φουρτουνιασμένη "φαντασία" μου!
Ήταν μια μέρα που πραγματικά γεμίσαμε εκπλήξεις.
Μια ήταν το ότι τραγούδησα ενώπιον όλων σας τα δύο τραγούδια που έγραψα για το βιβλίο σε μουσική και συνοδεία πιάνου από την μουσικόΕλενη Μπελιμπασακη, κάτι που με κάνει να νιώθω ακόμα το ίδιο τρακ όπως και χθες αλλάαααα και το ότι με ψάχνατε ενώ ήμουν μπροστά σας, λόγω της αλλαγής στο χρώμα των μαλλιών μου. Χαίρομαι πραγματικά γιατί η έκπληξη που νιώσατε από τις αλλαγές μου οφείλονται σε ανθρώπους που εκτιμώ την δουλειά τους και είναι κοντά μου να με στηρίζουν και να με φροντίζουν!
Διονυσης Ραπτης, καλλιτέχνη μου, λατρεύτηκε ΚΑΙ αυτή τη φορά το μαλλάκι με διαφορά μπορώ να σου πω :-) (Δεν σου υπόσχομαι ότι θα το κρατήσω το μαύρο...ξέρεις με τι τρελή έχεις να κάνεις πλέον :-D )
Ten Plus Hair Services και Valentina Filippaiou το μακιγιάζ σου και η φροντίδα σε χεράκια-ποδαράκια ήταν καταπληκτικά!!!Σ' ευχαριστώ πολύ γιατί μ' έκανες να νιώσω όμορφα και να ξεκουραστώ την στιγμή που το χρειαζόμουν :-)
Νιώθω πραγματικά ευλογημένη που έχω τόσους ανθρώπους να με αγαπάνε και να τους αγαπώ!
Σας ευχαριστώ....πολύ...
Και εις άλλα με υγεία!!!
1 σχόλιο: