Μπαφαλουκα Φιλιώ για την πεταλούδα της νύχτας


Υποκλίνομαι στο ταλέντο και τη γραφη σου μα πιο πολυ υποκλίνομαι στο μεγαλείο και τη δύναμη της ψυχής σου!
Η ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ δεν ειναι ενα βιβλίο να περάσεις χαλαρά την ώρα σου....Μέσα απο την ιστορία της Μάγδας βλέπει κανείς τη σκληρη πραγματικότητα ανθρώπων , ψυχών που δεν ενιωσαν ποτε την οικογενειακή θαλπώρη, τη σταθερότητα, την ΑΓΑΠΗ!

Είναι διάχυτα σε ολο το βιβλιο τα συναισθήματα του θυμού, της αγανάκτησης, της αποστροφης για ολα οσα συνέβησαν σε κεινο το πλάσμα...Συναισθήματα που περνούν άμεσα και στον αναγνώστη. Μα δε θα μπορουσε ομως, να περασει απαρατηρητη η αγωνιά αλλά και η μεγάλη τρυφερότητα και αγάπη της συγγραφέως για τη Μάγδα! 
"Νιώθει " ο αναγνώστης το αγγιγμα στην ψυχή την ταλαίπωρη από τον πόνο...."Βλέπει " την Ειρήνη Φραγκακη σα μια καλή νεράιδα, σαν αγγελος , ο οποίος θέλει να απλωσει τα φτερά του και να σηκώσει ψηλα την Μάγδα....

Το βιβλίο δεν εχει σκοπο μόνο να αποτυπώσει σκληρες αλήθειες ζωής. Ούτε αφήνει κοινές διατυπώσεις τύπου " πού φτάσαμε" ¨Η "πώς καταντάνε οι άνθρωποι"

Σε πάει παραπέρα....Να σε προβληματισει για την οικογένεια, για τη σχεση γονέων, μεταξύ τους και το πώς καθρεφτίζεται αυτή στα παιδιά τους.
Για τη σχεση που οφείλουμε να ΄΄εχουμε με τον εαυτό μας, για το πώς πρεπει να δρούμε ως ενεργοι πολίτες...
Μα πάνω από όλα για το πόσο ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!

Ενα μεγάλο ευχριστώ στην Ειρήνη η οποία με βοήθησε κι εμένα να "δω" τη Μάγδα και κατ' επέκταση να μάθω να βλέπω καλύτερα.....

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου