Κλείνοντας και την τελευταία σελίδα από το Βαθύ βελούδινο σκοτάδι της Ευαγγελίας Ευσταθίου


Ευαγγελία Ευσταθίου!!!
Θέλω να γράψω τόσα πολλά για τον θαυμασμό μου προς αυτήν την γυναίκα κι όμως οι λέξεις είναι απελπιστικά λίγες και μικρές...

Την γνώρισα πρώτα σαν άνθρωπο,σαν φίλη και μετά σαν συγγραφέα..
Την εκτιμώ και την θαυμάζω για όλο αυτό που λέγεται Ευαγγελία Ευσταθίου και με κάθε της ιδιότητα!!

Ευαγγελία Ευσταθίου,είσαι εγγύηση, δικαίως έχεις κερδίσει τον τίτλο της λογοτέχνιδος κι είμαι πολύ περήφανη για σένα!!!
Έχεις σπάνια πένα,μοναδικά καθηλωτική κι αξίζεις ν' ακουστείς ως τα πέρατα της γης!!!

Μια απίστευτη αίσθηση μ' έχει κυριεύσει από τη στιγμή που γύρισα και την τελευταία σελίδα του βιβλίου. Τα συναισθήματα παρέμεναν το ίδιο έντονα όσο και τις στιγμές της ανάγνωσης και μου ήταν πολύ δύσκολο να τα ηρεμήσω για να μπορέσω να δώσω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου αυτά που εισέπραξα.
Όσο κι αν προσπάθησα να το διαβάσω αργά για να το απολαύσω δεν τα κατάφερα. με συνεπήρε....
Καταρχάς να πω πως η πρώτη σκέψη μου ήταν: που είναι ένας σκηνοθέτης;;;Θέλω αυτοί οι ήρωες να πάρουν σάρκα και οστά,να τους δω ακόμα πιο ζωντανούς μπροστά μου ΤΩΡΑ!
Φως και σκοτάδι,σκοτάδι και φως...βελούδινα και τα δύο...δοσμένα όλα με απίστευτη τέχνη! Χαρακτήρες με προσωπικότητα και δύναμη ψυχής,έρωτας που πηγαινόρχεται σε εποχές και προσπαθεί να βρει τους τελικούς προορισμούς του στις καρδιές αυτών που θα τον καλοδεχτούν με αλήθεια!
Η Ευαγγελία για ακόμα μια φορά με κατέκτησε και το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να υποκλιθώ στο τεράστιο λογοτεχνικό ταλέντο της.
Τα θερμά μου συγχαρητήρια,νιώθω ότι τα λόγια που έγραψα είναι φτωχά μπροστά στο μεγαλείο που απλώνεται σ' αυτές τις 607 σελίδες...το γιατί θα το διαπιστώσετε διαβάζοντας το!!

3 σχόλια:

  1. Πόσο σύμφώνη με βρίσκουν αυτά που λές Ειρηνούλα μου.Άνθρωπος , συγγραφέας , φίλη , μητέρα , σύζυγος .Εξαίρετο πλάσμα και μεγάλο ταλέντο......
    Κουτσουκάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειρήνη μου, το ευχαριστώ μου μικρός μπροστά στο πλάτος και το εύρος των λέξεών σου!!!Με συγκίνησες βαθύτατα, με έκανες ευτυχισμένη που ταξίδεψες έτσι μαζί μου και που οσμίστηκες κάθε άρωμα που θέλησα να διασπείρω μέσα από τις σελίδες μου!Εύχομαι να έχεις πάντα επιτυχίες, πάντα χαμόγελα και το πόνημά σου να ταξιδέψει σε ωκεανούς αγάπης!ΒΑΘΙΑ ΚΑΙ ΒΕΛΟΥΔΙΝΑ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι είναι Κουτσουκάκι μου!!!
    Ευαγγελία μου τι να πω...με μάγεψες, με κέρδισες ακόμα μια φορά μόνο που τώρα ξεπέρασες τα πάντα...να έχεις αστείρευτη έμπνευση μάτια μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή